Fast frakt 59,- | Fri frakt på ordre over 1000,-

Sko med byttbar hæl


Produktet alle kvinner har ventet på! Sko med byttbar hæl – har du har om det før?

https://www.youtube.com/watch?v=JXcSjYDKuDg

Tiden hvor du trenger å ha med ekstra dansbare sko i veska på byen, selskaper og bryllup er forbi! Nå holder det å ha et par lave hæler, som du enkelt klikker på skoene når føttene er slitne. På undersiden av sålen er det nemlig en liten mekanisme som slipper hælen når den utløses, og du kan enkelt skyve på ny, ønsket hæl. Skoen kommer med flats, 3 cm. Løse hæler kan kjøpes i tillegg og kommer i to ulike høyder (7 og 10 cm) og 3 ulike tykkelser (stiletto, block og superblock). Det har aldri vær enklere å tilpasse sko etter stil og anledning.

Mime et moi produseres i Europa og tar hensyn til alle detaljer – hver sko er et lite kunstverk som kombinerer tidløs eleganse og høy kvalitet for å sikre perfekt passform og høy komfort.

Video for hvordan du enkelt bytter hæler finner du her:

Mime et Moi Tutorial: Change heel by foot - YouTube

Mime et moi Tutorial: Change by hand - YouTube

 

Q&A

Hvordan kan en flat såle fungere med høy hæl?
Hemmeligheten ligger i fronten på sålen, her er det en plate som «kneppes» på plass, slik at skoen enkelt kan tilpasses hæler i flere høyder. De første gangene du bruker skoen kan denne være noe hard, men ikke vær redd for å ta litt i. Dette blir enklere jo mer du bruker skoen.

Er skoene trange/laget på smal lest?
Skoene er designet til føtter i normal bredde. Når du bruker de med flats (3cm) kan de oppleves litt løsere enn når du har på høye hæler. Er du redd for at skoen skal klemme foran har vi alternativer med justerbar front (sandal No3). Alle modellene er normale i størrelsen.

Vil det komme flere varianter av pumpsene?
Mime et moi jobber stadig med å lage nye modeller og det vil komme flere pumps-varianter.